Luminița Gheorghiu este o soacră cu stil în cea mai proaspătă comedie a toamnei, “Cuscrii”


 cuscrii
Regizat de Radu Potcoava, comedia Cuscrii îi aduce pe marile ecrane pe Luminița Gheorghiu, Mircea Diaconu, Marian Ralea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul IpateIoana Blaj și Paul Ipate formează un cuplu de tineri care vor să se căsătorească. Filmul explorează cu mult umor coșmarul oricărui tânăr pe cale să se căsătorească: prima întâlnire dintre cuscri.

Cunoscuți publicului din reclamele la telefonie mobilă unde au lucrat împreună, dar și din seriale tv, Ioana Blaj și Paul Ipate se reîntorc pe ecrane, în rolul a doi îndrăgostiți care trebuie să treacă peste testul familiei.

“Ionuț este un băiat care lucrează într-o multinatională, genul de băiat care a muncit să ajungă acolo unde este, tocmai a fost promovat și încearcă să își asume noua funcție și în relația cu iubita lui.”, spune Paul Ipate despre rolul său. Mariana, în schimb, “este o fată simplă, sensibilă, care își iubește familia și îl iubește și pe Ionuț, dar este împărțită între familie și iubit”, spune Ioana Blaj.

Ionuț și Mariana se vor căsători curând. E timpul ca familiile lor să se întâlnească și să pună la cale fericitul eveniment. Cuscrii par să se înțeleagă perfect: îi unește pasiunea pentru telenovele, lux, muzica românească a anilor ’80 și țuica. Mai ales țuica.

Pe măsură ce sticlele se golesc, neînțelegerile încep să apară. Trei cupluri, trei viziuni asupra nunții: fast și opulență (cu porumbei albi, Holograf și Fuego), nuntă tradițională (cu lăutari și cort), sau una tinerească? Opțiuni diferite, tabere diferite. Nimeni nu cedează.

Mai mult, cei doi cuscri își amintesc că s-au mai întâlnit odată, acum 25 de ani. Erau în tabere diferite. Acum, ca prin minune, viața i-a adus din nou față în față. Urmează Marea Confruntare. Să sperăm că are același haz precum You Again (2010).

E nevoie de o minune ca această nuntă să mai aibă loc…

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s